Facebookpagina van de regio breid zich uit!

Sinds begin deze week heeft er een uitbreiding plaatsgevonden op onze facebookpagina. Om diverse redene hebben we voor elke leeftijdscategorie een aparte groep gemaakt. Op deze manier kunnen leiding, organisatoren, en betrokkene makkelijker met elkaar communiceren, events delen, en nog veel en veel meer!

Voor elke leeftijdsgroep hebben we een aparte pagina gemaakt:

• Bevers Scouting Zeeland
  • Welpen Scouting Zeeland
  • Scouts Scouting Zeeland
  • Explorers Scouting Zeeland
  • Stam Scouting Zeeland

De groepen zijn te vinden op: https://www.facebook.com/pg/ScoutingZeeland/groups/

Sinds het opzetten hebben al een hele hoop mensen zich aangemeld. Ken je nog mensen die geinteresseerd zijn in deze groepen? Tag hun dan, of voeg ze toe! Zo kunnen we ons draagvlak nog verder vergroten.

Voor als nog hebben we alleen deze groepen nog gemaakt, als deze uitbreiding een succes is zullen er misschien nog wel meer groepen volgen.

Stam Zeeland

Sinds 2 jaar bestaat er los van onze Facebook pagina een pagina "Stam Zeeland", zij hebben zich sinds deze week ook bij ons aangesloten en hebben momenteel al 185 leden. Een mooie aanvulling en een goed begin voor deze groepen.

Komende activiteiten: