Klankbordgroep

De klankbordgroep komt altijd bij elkaar voorafgaand aan de landelijke raad. De klankbordgroep bestaat uit het lid en het plv. lid van de landelijke raad namens de Regio Scouting Zeeland en belangstellende kaderleden vanuit de regio. Ieder kaderlid kan zich aanmelden.
De leden van deze klankbordgroep bespreken met elkaar de agendapunten en stukken zodat de (plv.) leden van de landelijke raad goed voorbereid de raad bijwonen.
In principe doet de klankbordgroep ook verslag van de bevindingen in de regioraad.

• Kerstwens 2018 / 2019

• TSP Roverscouts gaat van start!

Sinds de afgelopen bestuursvergadering hebben zich 4 Roverscouts gemeld als kanidaat om het TSP Roverscouts verder op te gaan pakken. Wij als regiobestuur wensen Tamara, Kim, Stephan en Ruben heel veel mooie ideeën, deelname vanuit de groepen en activiteiten toe!

Je kunt hun bereiken via tsproverscouts@scoutingzeeland.nl