Scoutcentrum Zeeland

Het Scoutcentrum Zeeland is gunstig gelegen aan het Veerse Meer. Het Scoutcentrum biedt de mogelijkheid aan leden van Scouting uit binnen- en buitenland om te kamperen. Er zijn diverse terreinen in het bos of aan het water en het Scoutcentrum beschikt over een aantal steigers.

In april 2011 is het nieuwe Hopman Vernielhuis officieel geopend. Dat is een gebouw dat gehuurd kan worden. Het heeft uitgebreide slaap-, toilet- & douche- en keukenfaciliteiten en er is een grote recreatiezaal.

Zie voor uitgebreide informatie www.scoutcentrumzeeland.nl

• Kerstwens 2018 / 2019

• TSP Roverscouts gaat van start!

Sinds de afgelopen bestuursvergadering hebben zich 4 Roverscouts gemeld als kanidaat om het TSP Roverscouts verder op te gaan pakken. Wij als regiobestuur wensen Tamara, Kim, Stephan en Ruben heel veel mooie ideeën, deelname vanuit de groepen en activiteiten toe!

Je kunt hun bereiken via tsproverscouts@scoutingzeeland.nl