Filmwedstrijd

Filmwedstrijd Regio Zeeland

Hey scout!

Hier vind je alles wat je moet weten om mee te kunnen doen aan dé Filmwedstrijd van 2021.

Waar gaat je film over?

Natuurlijk over scouting!

Wat doen jullie als groep- speltak- bak, wat maakt het zo gezellig bij jullie, waarom hebben jullie de leukste leiding? Zet je groep op de kaart met jullie unieke film. Alle ingestuurde filmpjes zullen te zien zijn op onze social media en kunnen gebruikt worden voor promo materiaal. Maar dat is het niet alleen. Alle filmpjes maken kans om in de prijzen te vallen.

Wie is de jury?

Er is vanuit de regio een vakjury die de film gaat beoordelen op kwaliteit en inhoud.

Maar jullie kunnen er zelf ook voor zorgen dat je film in de prijzen valt door je film te promoten en zoveel mogelijk likes te verzamelen. Dit kun je doen door zoveel mogelijk mensen te vertellen over jullie film en door hem te delen op bijvoorbeeld Facebook en Instagram.

Elke like die jullie film krijgt op onze social media telt mee!

 Stuur jullie film in voor 31 oktober naar filmwedstrijd@scoutingzeeland.nl en wie weet, is jullie film straks één van de prijswinnaars!

 

film poster


Spelregels Filmwedstrijd Regio Zeeland 2021

 -       Inschrijven kan tot 31 oktober 2021, filmpjes die later worden ingeleverd doen niet meer mee voor de prijzen, maar kunnen nog wel gebruikt worden door team Media voor de beeldbank
-       Er is een vakjury die beoordeelt op kwaliteit en inhoud van de film, dus hoe scherp is het beeld, hoe creatief ben je geweest en zit er een duidelijk verhaal in je film?
-       Het aantal likes dat een film krijgt op onze social media bepaalt de publieksprijs.
-       De prijsuitreiking is rond 15 december, de tijd/ plaats en datum laten we later weten
-       De filmpjes moeten gaan over je speltak of groep en laten duidelijk zien wat Scouting volgens jullie groep is en natuurlijk wat jullie groep de leukste maakt van heel de Regio Zeeland
-       De film duurt minimaal 30 seconden en maximaal 120 seconden, bloopers zien we ook graag in onze mailbox verschijnenšŸ˜Š
-       In de film zorgen jullie ervoor dat er geen grof taalgebruik te horen is en dat er geen naakt te zien is
-       Personen onder 18 jaar leveren een formulier met handtekening in dat de ouders/ verzorgers akkoord zijn dat het beeldmateriaal gebruikt kan worden voor promo materiaal van de groep en Regio Zeeland.

Per groep wordt er een lijst met namen en handtekening digitaal ingeleverd.
-       Door beeldmateriaal in te sturen ga je ermee akkoord dat Regio Zeeland fragmenten kan gebruiken ter promotie van scouting in Zeeland en eventueel Nederland en dat beeldmateriaal opgeslagen wordt in de beeldbank van Regio Zeeland door Team Media
-       De film moet digitaal worden ingeleverd worden door een mail te sturen aan Filmwedstrijd@scoutingzeeland.nl  o.v.v. de naam van de groep, dit laatste is heel belangrijk zodat we de prijzen aan de juiste groepen kunnen geven.

Wat kun je winnen met deze wedstrijd?

Natuurlijk de eer, je groep krijgt een vermelding op de site van de Regio en er zijn bonnen van de Scoutshop te verdienen.

___________________________________________________________________________

Filmwestrijd Scouting Regio Zeeland 2021 (voorbeeld tekst te gebruiken door deelnemers)

 

Ouder/ verzorger: (naam)

Geeft toestemming dat onderstaand jeugdlid op beeld te zien is en weet dat dit beeldmateriaal gebruikt kan worden ter promotie van Scouting.

Naam jeugdlid:
Naam groep:
Handtekening ouder/ verzorger:

 

 

 

Komende activiteiten:

Geen evenementen