75 jaar Scouting Heinkenszand

Dit jaar is het 75 jaar geleden dat de SBN Doormangroep, ofwel Scouting Heinkenszand werd opgericht. Dit jubileum wordt zaterdag 25 september a.s. van 15.00 – 17.00 uur gevierd met een feestelijke receptie/reünie voor relaties, omwonenden, oud-leden en oud-leiding.

De SBN Doormangroep startte in 1946 met een klein groepje verkenners. Als clubhuis gebruikten ze de zolder van het voormalige gemeentehuis aan de dorpsstraat.
Nu is het een bloeiende vereniging met zo’n 150 jeugdleden en 50 vrijwilligers. Hiermee is het een van de grootste Scoutinggroepen van Zeeland.
Uiteraard is er veel veranderd maar het sociale gevoel en plezier in het Scoutingspel bij de kinderen en leiding is gebleven.

Ouderwets leuke middag

Was jij de afgelopen jaren lid van de Scouting van Heinkenszand en heb je wel zin in een ouderwets leuke Scoutingmiddag met bekenden van vroeger èn nu, dan ben je 25 september van harte welkom! Geef je dan a.u.b vòòr 13 september a.s. op via het formulier op www.scoutingheinkenszand.nl

Bloeiende vereniging

In 1949 bestond de SBN Doormangroep nog uit slechts een klein groepje verkenners. Hun  clubhuis was de zolder van het voormalige gemeentehuis aan de Dorpsstraat. Nu is het een bloeiende vereniging met zo’n 150 jeugdleden in de leeftijd 5 – 18 jaar en 50 enthousiaste vrijwilligers die zich wekelijks inzetten. Hiermee behoort de vereniging uit Heinkenszand tot een van de grootste Scoutinggroepen van Zeeland.