Team Media

Als Scout in Zeeland ben je vast al op de hoogte van de gave activiteiten die er georganiseerd worden en de veelzijdigheid die Scouting te bieden heeft. Team Media zet zich in om dit Scoutingverhaal ook buiten de vereniging kenbaar te maken.

Het team trekt er met regelmaat op uit om activiteiten bij groepen in de regio vast te leggen op beeld en schrift. Het materiaal wordt vervolgens verspreid onder de lokale media en op het internet. Vaak gebeurt dit op eigen inzicht, maar het team kan ook gevraagd worden door organisatoren van activiteiten of contactpersonen bij groepen.

Deze positieve aandacht voor Scouting zorgt ervoor dat ledenwervingsacties en de werving van vrijwilligers voor groepen succesvoller zal zijn. In het team zitten specialisten op het gebied van journalistiek, foto- en videografie, vlogs en sociale media.

Organiseer je binnenkort een tof evenement? Of heb je een idee hoe je Scouting in Zeeland goed in de media kan brengen? Het team staat altijd open voor suggesties via media@scoutingzeeland.nl.